Despre noi

LIKE STONE este un depozit specializat în importul si vânzarea de piatră naturală decorativă, marmură, granit, travertin, adezivi și diferite materiale pentru placări interioare și exterioare, localizat în Iași – Șoseaua Iași-Lețcani, km 10, vis-a-vis de reprezentanța Skoda.

  Piatra naturală decorativă este perfectă pentru amenajările exterioare și interioare: parcări, trotuare, socluri, băi, bucătării, pivnițe (spații umede), dar și sufragerii, cafenele, birouri, holuri, showroom-uri, la placări de pereți, brâuri, șeminee și oferă unicitate fiecărui spațiu în care este aplicată.

La exterior, piatra naturală decorativă funcționează impecabil pentru placări de garduri, terase, ancadramente etc. Piatra naturală decorativă este foarte simplu de întreținut, iar în cazul deteriorării accidentale, aceasta poate fi lustruită cu usurință și readusă la aspectul original.

  NOU! LIKE STONE este singura firmă de piatră naturală decorativă din Iași care oferă transport gratuit pe raza municipiului Iași. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0758 300 803.